Compania Pro-Alfa

Societatea cu Răspundere Limitată ,, Proalfa Service”  a fost fondată  în  2001, cu sediul în mun.Chișinău, str.Alba Iulia 75, cu 100% capital  privat. Compania a fost fondată pe baza Parcului Industrial Alfa pe locul  fostei uzine din Chișinău  cu același nume, care în perioada sovietică realiza produse electrocasnice  de larg consum.

Timp de zece ani Pro-Alfa Service s-a impus în domeniul asistenţei tehnice şi al comercializării echipamentelor electrice de joasă tensiune şi cablare structurată, oferind soluţiile ideale pentru energie, industrie, instalaţii electrice interioare, echipamente, cablare structurată, cabluri, iluminat şi energie alternativă, dezvoltând o nouă industrie in Republica Moldova.

  • Misiune

Compania Pro-Alfa îşi îndreaptă eforturile către satisfacerea nevoilor consumatorilor prin oferirea de soluţii ideale şi logice adaptate fiecărui tip de proiect. Din acest motiv, toţi inginerii de vânzări dispun de o pregătire solidă în electrotehnică şi transmisii de date, iar soluţiile oferite de către aceştia concentrează într-un singur pachet anii de experienţă în dezvoltarea de proiecte, preţul competitiv, gama largă de produse oferite şi sistemul de distribuţie rapid.

  • Viziune

Viziunea noastră este să devenim leaderi ai pieţei în care activam. Ne vom concentra eforturile pentru a deveni un partener de încredere şi prima opţiune a clienţilor noştri în dezvoltarea de proiecte.

  • O companie pentru clienți mulțumiți

Eforturile noastre sunt concentrate către gradul de satisfacţie şi necesităţile  clientului, oferindu-i soluţii excepţionale din punct de vedere economic şi tehnic. Considerăm că fiecare client reprezintă un partener cu care desfăşurăm relaţii reciproc avantajoase. Indiferent de mărimea afacerii lor, toţi clienţii sunt trataţi în mod egal, cu aceeaşi atenţie deosebită:pe cei mici îi ajutăm să devină mari, iar pe cei mari îi ajutăm să se dezvolte.

  • Produse

Viziunea noastră este să devenim leaderi ai pieţei în care activam. Ne vom concentra eforturile pentru a deveni un partener de încredere şi prima opţiune a clienţilor noştri în dezvoltarea de proiecte.